Jaro - Tidløs kvalitet fra nord

Jaro tilbyr den beste kompetansen innen betong, noe som gjør at vi kan bidra med fleksible løsninger og raskt tilpasser oss til våre kunders behov. Betongen vår er som den nordnorske viljen – sterk! Vi garanterer tidløs kvalitet og god oppfølging gjennom hele prosessen.

Historie

Produksjon av betongelementer i Alta startet etter krigen med gründer Ivar Iversen og Jaro oppsto i 1989 av Roald Johansen og Jan Opgård. Både folkene og råstoffene er lokale. Gründerne er lokale altaværinger, mens materialet i betongen kommer fra morenemassene som ligger igjen etter istiden.

Etter hvert ble det mer og mer betong, blant annet i oppdrettsindustrien, som gjorde det mulig å vokse og utvide. Vi har etter hvert blitt en bedrift med både lokale gründere og arbeidskraft, som har nådd toppen av bransjen i nasjonal sammenheng.

Historien til Jaro handler også om mennesker. Eiere som har gått foran og turt å satse. Ansatte som har stått på for å oppnå gode resultater. Leverandører som har vært gode samarbeidspartnere gjennom tykt og tynt. Kunder som har gjort det mulig å bli det vi er i dag.

Og Alta-samfunnet. Vi kan ikke si noe om Jaro uten å si noe om Alta. Det var her det begynte, og det er etter hvert få bygg i Alta Sentrum som ikke Jaro har vært innom. Jaro har bygd Alta til by, sammen med andre lokale entreprenører, samarbeidspartnere, ildsjeler og kommune.

Men historien til Jaro handler ikke bare om Alta. Den handler om Nord-Norge, en værhard og fantastisk landsdel hvor vi har fått være med å bygge opp store og små prosjekter, som gjør det enda mer attraktivt å leve her.

Kompetansebedrift

Vi hos Jaro mener at de ansatte er vår viktigste ressurs. Utvikling av ansatte skjer i stor grad i form av kompetanseheving.

Derfor har vi også til enhver tid flere lærlinger innen bl.a. betongfaget og industrimekanikerfaget.

Blant våre faste ansatte er vi stolte av en høy andel fagbrev. I vår administrasjon finner du både fagskoleingeniører, ingeniører og sivilingeniører.

Som kunde av Jaro AS skal du være trygg på at du og ditt prosjekt blir ivaretatt av vår kompetanse

Ved behov for rekruttering av mellomledere og administrasjonspersonell skjer dette ofte internt.

Våre fagarbeidere får da mulighet til videreutdanninger som f.eks NESO’s formannskole og Teknisk fagskole, byggstudiet.

Våren 2022 opprettet vi Jaroskolen som er et bedriftsinternt opplæringstiltak. Skolen går over fire fysiske samlinger som inneholder både praktiske og teoretiske oppgaver innenfor temaene bærekraft, HMS, materiallære og prosjektstyring.

Skolen har tilhold i vårt eget kompetanse- og visningssenter, «Støperiet».

 

Teamet vårt

Ole Marius Thomassen

Daglig leder
Truls Robertsen

Truls Robertsen

Markedsleder

Svein Roar Kjeldsberg

Prosjektleder

Robin Hansen

Prosjektingeniør
Jon Egil Hagerupsen

Jon Egil Hagerupsen

Fabrikksjef, Montasjeleder
Mads Holum Fredriksen

Mads Holum Fredriksen

Prosjektsjef
Elin Opgård Johansen

Elin Opgård Johansen

Betongteknolog
Elisabeth

Elisabeth Lund

Kontorleder

Bendik Hardersen

Prosjektleder

Katrine Lund Olsen

Konstruktør

Frode Arild

Kvalitetsleder
Hans

Hans Jørgen Såby

Vedlikeholdsleder
Arne Jørgensen

Arne Jørgensen

Produksjonsleder
Gro Johnsen

Gro Johnsen

Kontorarbeider

Morten Johanson

Prosjektleder digitalisering og utvikling
Tibake til toppen Arrow